Een aanvraag kan enkel in het kader van een oproep en binnen een bepaalde periode worden ingediend. Het volledige aanvraagdossier (het aanvraagformulier met ALLE vereiste bijlagen) opgesteld in het kader van deze oproep moet uiterlijk op de dag van de uiterste indieningsdatum voor 12 uur worden ingediend. Als indieningsdatum geldt de datum en het uur van het ontvangstbewijs.

VLAIO vierkant.jpg

Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO)

Afdeling steun

Adres

Koning Albert II-laan 35 bus 12 BE-1030 Brussel

Een aanvraagdossier kan enkel op bovenstaand adres worden ingediend, op de 19de verdieping (elke werkdag tussen 9u en 17u). Let erop dat je bij afgifte van jouw dossier een ontvangstbewijs krijgt. Als je het dossier niet persoonlijk komt afgeven, zal een ontvangstbevestiging bezorgd worden via de post.

De uiterste dag van indiening zelf zal er iemand van het Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) tot 12u aanwezig zijn aan het onthaal op het gelijkvloers om jouw dossier in ontvangst te nemen.

Omwille van de coronarichtlijnen is het fysiek afleveren van dossier momenteel moeilijk, gelieve daarom vooraf contact op te nemen één van de VLAIO medewerkers.