Routebeschrijving

 ADRES      Screen Flanders aanvragen kunnen enkel op dit adres worden ingediend.

Agentschap Innoveren en Ondernemen
Cynthia Stinckens, Miek Geiregat,
An De Wever, Elke Tiebout
Afdeling Economisch Ondersteuningsbeleid
Koning Albert II-laan 35 bus 12
BE-1030 Brussel,België

T: +32 (0)800 20 555
F: +32 (0)2 553 37 88
E: screenflanders@vlaanderen.be


  

Openbaar vervoer

De Koning Albertlaan II bevindt zich in de Noordwijk, op een boogscheut van het station Brussel-Noord. Onder het station bevinden zich bovendien busstations van De Lijn en de MIVB met een uitgebreid aanbod aan bussen, alsook de premetro (MIVB-trams van de Noord-Zuidverbinding).

Parking

De ingang van de parking aan de Koning Albertlaan-II is aangeduid op detailkaart.


 ROUTEBESCHRIJVING AUTO

Vanuit richting Gent (E40), Charleroi (E19) of Boom (A12)

Volg richting Brussel aan de verkeerswisselaar Groot-Bijgaarden op de Grote Ring (kruising Grote Ring R0 en de E40). Aan de Basiliek van Koekelberg neemt u de Leopold II-tunnel richting Centrum. Na de IJzertunnel houdt u rechts en verlaat u de tunnel. Boven komt u op de Kleine Ring. Aan het tweede kruispunt draait u linksaf de Koning Albert II-laan in.

Vanuit richting Antwerpen (E19), Leuven (E40), Namen (E411) of Waterloo (Grote Ring)

Volg richting Brussel aan de verkeerswisselaar in Sint-Stevens-Woluwe op de Grote Ring (kruising Grote Ring R0 en de E40). Volg de E40 richting Brussel Centrum. Rij de tunnel onder de Roodebeeklaan in. Via de Kortenberglaan komt u op het Schumanplein. Neem daar de Wetstraat tot de Kleine Ring, waar u rechts afslaat. Volg de Kleine Ring. Na de Kruidtuintunnel houdt u rechts zodat u de volgende tunnel vermijdt. Via twee kort op elkaar volgende verkeerslichten komt u links opnieuw - ditmaal bovengronds - op de Kleine Ring. Aan het tweede kruispunt (met een rotonde) draait u rechtsaf de Koning Albert II-laan in.