Registreer

Als professional of bedrijf actief binnen de Vlaamse audiovisuele sector kunt u zich registreren in deze online database door onderstaand registratieformulier correct in te vullen, de algemene voorwaarden te lezen en goed te keuren en vervolgens uw registratie te versturen.

Het sloticoon binnen het registratieformulier laat u indien gewenst toe bepaalde data binnen uw online contactfiche te verbergen. Deze data (met het slot dicht) worden niet online gepubliceerd en zijn enkel toegankelijk voor de Screen Flanders medewerkers. Een aantal velden heeft standaard een gesloten icoon en omvatten gegevens die enkel voor intern gebruik binnen Screen Flanders zijn bestemd.
Een uitzondering vormt het BTW-/ondernemingsnummer, dat opgevraagd kan worden via de ‘Mijn contacten’-tool opdat het in een Screen Flanders-aanvraagdossier opgenomen kan worden.

Eenmaal uw registratie werd goedgekeurd ontvangt u een bevestigings-email met uw accountgegevens en login code. Aan de hand van deze login code kunt u te allen tijde uw accountgegevens raadplegen en updaten. Om een actieve fiche binnen de database te behouden dient u deze gegevens minstens eenmaal per jaar te raadplegen en te updaten indien nodig.


Kies je profiel