Jonge Harten naar Berlijn

De debuut speelfilm van Anthony Schatteman gaat in wereldpremière in Generation KPlus tijdens de Berlinale. Een SF-gesteunde productie van Polar Bear.

Bekijk alle gesteunde projecten
Young Hearts
Young Hearts

Vos & Haas in Berlijn

Masha Halberstads familiefilm gaat in wereldpremière tijdens de Berlinale, in de Generation KPlus competitie. Een SF-gesteunde productie met Walking The Dog als Belgische coproducent.

Bekijk alle gesteunde projecten
Vos en Haas redden het bos
Fox And Hare Save The Forest

Flanders, we are locations

De mooiste filmlocaties in Vlaanderen

Ontdek onze locatiedatabase
Oostende
Oostende
left
right
Deadlines:
15 March 2024
6 September 2024

Jouw coproductiepartner

Screen Flanders is het eerste aanspreekpunt voor vragen over de realisatie van audiovisuele creaties in het Vlaamse Gewest (België). Het biedt financiële ondersteuning via het economisch fonds en informatie en contacten via het filmloket.

Economisch Fonds

Het Screen Flanders economisch fonds investeert in audiovisuele producties en coproducties die (een deel van) hun budget in het Vlaamse Gewest spenderen. Het fonds beschikt hierbij over een jaarlijks budget van 3,5 miljoen euro.

Filmloket

Het Screen Flanders filmloket biedt informatie aan zowel lokale als internationale filmmakers met betrekking tot location scouting, incentives en audiovisuele faciliteiten in het Vlaamse Gewest.

Belgische Tax Shelter

De Tax Shelter is een efficiënte en transparante fiscale maatregel om de productie van audiovisuele werken in België te stimuleren, en staat open voor zowel Belgische producties als voor in aanmerking komende Europese en internationale coproducties met België.

Internationale Coproducties

Vlaanderen (België) is de coproductieregio bij uitstek met diverse filmfinancieringsmechanismen en incentives op verschillende niveaus die makkelijk met elkaar te combineren zijn.

Arcadia2_20231025_koepel103_cMaarten De Bouw
Landscape Kortrijk Vtex-6_preview.jpg
Flanders we are co-production

Testimonials

Wil_PromoVisual_Landscape_230424_02

Flanders / we are co-production: Menuetto

Young Hearts

Flanders / we are co-production: Polar Bear

FoxandHareSaveThe Forest__Still_06(sharp)_preview

Gaming technology delivers big-screen animation

YoungHearts_BTS001©MaartenDeBouw_preview

An international co-production with Flemish roots